TFP-voorwaarden

Neem contact op! Ik neem nu boekingen aan voor 2020! 

De voorwaarden

Lijkt het je leuk om een keer model te staan? Ik ben op zoek naar nieuwe samenwerkingen om portfoliowerk mee te maken. Zo nu en dan geef ik gratis fotoshoots weg op basis van Time for Print (TFP). Een fotoshoot op basis van TFP wil zeggen dat jij als model gratis poseert en ik als fotograaf niets reken voor het werk. Als beloning krijg jij gratis de mooiste foto’s in high-resolution, we kunnen de foto’s allebei gebruiken in ons portfolio (na wederzijdse toestemming).

 

Wie komt er in aanmerking?

Iedereen. Juist ook wanneer je geen of weinig ervaring hebt, kun je in aanmerking komen voor een gratis fotoshoot. Een gratis fotoshoot moet wel een toevoeging zijn op mijn portfolio. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe modellen om portfolio werk mee te maken.

Als je interesse hebt en aan onderstaande criteria voldoet, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een gratis shoot.

  • Vrouwelijk
  • Minimale leeftijd 21 jaar
  • Verzorgd uiterlijk en figuur
  • Geen bezwaar tegen online publicatie van de foto’s

Let op! Kroesbeek.nl heeft geen studio. TFP-shoots vinden plaats op een lokatie van je eigen keuze of bij jou thuis. Dit laatste heeft als voordeel, dat je je het meest op je gemakt voelt en al je eigen kleding en spullen bij elkaar hebt.

Nieuws.