TFP-werkwijze

Werkwijze

Onder de TFP voorwaarden bespreken we voorafgaand aan een shoot de wederzijdse wensen en mogelijkheden. Hoe je op de foto gaat is natuurlijk altijd je eigen keuze. Er kan desgewenst met moodboard of voorbeelden gewerkt worden, als je het leuk vindt, kun je op basis van jou eigen wensen deze ook zelf samenstellen. Ongeacht de plannen is het altijd leuk om tijdens de shoot te improviseren.

Tijdens fotoshoots probeer ik zo goed mogelijk te helpen met aanwijzingen, poseren en tips. Mocht iets niet lukken gaan we gewoon door met het volgende idee, er is nog nooit een shoot mislukt.

Na de shoot ontvang je zo snel mogelijk de foto’s!

Portretrecht

Wanneer je de gemaakte foto’s ontvangt geef ik je direct toestemming de foto’s te mogen gebruiken op internet, Facebook, Instagram enzovoorts. Dit is vanwege het daarop geldende auteursrecht.

Om foto’s in mijn eigen portfolio te mogen gebruiken, heb ik i.v.m. portretrecht jou toestemming nodig. Het kan voorkomen dat je bepaalde foto’s liever niet online ziet, geen punt. Ik vraag je specifiek om aan te geven welke dit wel/niet zijn, alvorens publicatie.

Deze rechten en meer zijn terug te vinden in artikel 19 en 20 van de Auteurswet.

Ik hoop dat je enthousiast bent over mijn werkwijze en hoop dat we een leuke samenwerking tegemoet gaan!

.